Поливни системи

Поливни системи

Като официален представител на Rain Bird, предлагаме на нашите клиенти и партньори цялостни решения за прекрасния облик на зелените площи!


Осигурете си спокойствие като се доверите на професионалистите!
 

виж повече
Живи стени

Живи стени

Благодарение на успешното си партньорство с холандската фирма Mobilane, РБ Грийн може да осигури на Вас и Вашите деца или служители, по-зелена и здравословна среда на живот.

Нека зеленината бъде навсякъде около нас!
 

виж повече
Спортни настилки

Спортни настилки

Съвместно с германските си партньори от Polytan, предлагаме цялостни решения в областта на изкуствени тревни покрития и спортни настилки за различни видове спорт.

Polytan - спортни настилки от бъдещето!
 

виж повече
Аератори

Аератори

С увеличаването на населението в световен мащаб, нараства и нуждата от чиста вода. Много често интензивната индустриализация допълнително отделя различни замърсяващи водите вещества, които попадат в различни водоеми и езерата, като се намалява значително количеството кислород в тях.

виж повече
Ландшафтен дизайн

Ландшафтен дизайн

Ландшафтната архитектура и дизайн имат за цел да организиранат пространството така, че да се създаде и утвърди една устойчива система – материален свят – човек – природа. В проектанския ни екип са включени лицензирани специалисти по архитектура, ландшафтна архитектура, геодезия и др.

виж повече

РБ Грийн ООД

Основната дейност на компанията е в следните направления:

  • Проектиране, доставка и изграждане на поливни системи и помпени станции за градини, паркове, хотелски комплекси, ваканционни селища, спортни комплекси и голф игрища.
  • Проектиране на екстериорно и интериорно озеленяване състоящо се от компютърна визуализация на паркоустройствени проекти и пълна проектно-сметна документация изготвена от правоспособни ландшафтни архитекти.


В дейността си обхващаме целия процес – от раждането на идеята, проучвателните дейности, проектирането, доставката, изграждането и гаранционната и извънгаранционна поддръжка и сервиз.

РБ Грийн ООД е официален представител за България на фирмите:

  • Rain Bird - американска марка за поливни системи
  • Mobilane - холандски системи за вертикално озеленяване
  • Polytan - германски производител на настилки за спортни съоръжения

Новини

25Apr

Зелени пространства в офиса

Съвместна публикация на Уникредит Булбанк и РБ Грийн относно използването на иновативни системи за оформяне на зелени пространства в офис помещения -&...


виж повече
27Feb

Годишна среща на партньорите на РБ Грийн

На 24.02.2017, съвместно с нашите доставчици от Rain Bird, проведохме традиционната ни среща с партньори и дистрибутори от цялата страна. На събитието...


виж повече
10Apr

Серия лекторски обучения в цялата страна

На 12.02.2013 стартира серията лекторски обучения на РБ Грийн, за работа с продуктите на фирма Rain Bird. Първото обучение беше във гр. Варна, след то...


виж повече
23Feb

Годишна среща на дистрибуторите на „РБ Грийн” ООД

На 22.02-23.02.2013 г. в гр. Трявна се проведе третата годишна среща  на дистрибуторите на РБ Грийн. На семинара взеха участие 72 човека от 42 фи...


виж повече

Някои от нашите клиенти