Поливни системи

Поливни системи

Като официален представител на Rain Bird, предлагаме на нашите клиенти и партньори цялостни решения за прекрасния облик на зелените площи!


Осигурете си спокойствие като се доверите на професионалистите!
 

виж повече
Живи стени

Живи стени

Благодарение на успешното си партньорство с холандската фирма Mobilane, РБ Грийн може да осигури на Вас и Вашите деца или служители, по-зелена и здравословна среда на живот.

Нека зеленината бъде навсякъде около нас!
 

виж повече
Спортни настилки

Спортни настилки

Съвместно с германските си партньори от Polytan, предлагаме цялостни решения в областта на изкуствени тревни покрития и спортни настилки за различни видове спорт.

Polytan - спортни настилки от бъдещето!
 

виж повече
Аератори

Аератори

С увеличаването на населението в световен мащаб, нараства и нуждата от чиста вода. Много често интензивната индустриализация допълнително отделя различни замърсяващи водите вещества, които попадат в различни водоеми и езерата, като се намалява значително количеството кислород в тях.

виж повече
Ландшафтен дизайн

Ландшафтен дизайн

Ландшафтната архитектура и дизайн имат за цел да организиранат пространството така, че да се създаде и утвърди една устойчива система – материален свят – човек – природа. В проектанския ни екип са включени лицензирани специалисти по архитектура, ландшафтна архитектура, геодезия и др.

виж повече

РБ Грийн ООД

Основната дейност на компанията е в следните направления:

  • Проектиране, доставка и изграждане на поливни системи и помпени станции за градини, паркове, хотелски комплекси, ваканционни селища, спортни комплекси и голф игрища.
  • Проектиране на екстериорно и интериорно озеленяване състоящо се от компютърна визуализация на паркоустройствени проекти и пълна проектно-сметна документация изготвена от правоспособни ландшафтни архитекти.


В дейността си обхващаме целия процес – от раждането на идеята, проучвателните дейности, проектирането, доставката, изграждането и гаранционната и извънгаранционна поддръжка и сервиз.

РБ Грийн ООД е официален представител за България на фирмите:

  • Rain Bird - американска марка за поливни системи
  • Mobilane - холандски системи за вертикално озеленяване
  • Polytan - германски производител на настилки за спортни съоръжения

Новини

28Feb

Годишна среща на партньорите на РБ Грийн 2019

На 22.02.2019 г. се проведе годишната среща на партньорите на РБ ГРИЙН ООД , традиционно провеждана в Тетевен. На събитието присъстваха 86 души от над...


виж повече
16Jan

Тренировъчна база „ДУНАВ“ – гр. Русе

Съвместно с нашите партньори от „ДИ ЕЛ 67“ ООД – гр. Русе изпълнихме напорна помпена станция с инверторно управление „SPERONI&...


виж повече
28Dec

Стадион „ФК ДОБРУДЖА 1919“ – гр. Добрич

През м. ноември 2018 г. завърши доставката и монтажа на автоматизирана поливна система и напорна помоена станция на градски стадион „ФК ДОБРУДЖА...


виж повече
30Nov

Тренировъчни терени „Оброчище“

През м. септември 2018 г. завърши изграждането на цялостна система за 3 тренировъни футболни терена с естествено тревно покритие ....


виж повече

Някои от нашите клиенти